Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 8 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 8 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 69, на Пет Окт 11, 2024 2:00 am
Статистика
Имаме 22 регистрирани потребителиНай-новият потребител е Hilly.
Нашите потребители са написали 554 мнения in 102 subjects
Предложения
3 posters
Страница 1 от 1
Предложения
Ще се радваме да прочетем предложенията ви.
Mara Dyer- The Boss
- Брой мнения : 231
Местожителство : New York
Re: Предложения
Днес съм като фурия от страна на идеи. Вероятно защото наистина не ми харесва как замира форума. Следователно предлагам няколко неща, с които може да го избегнем.
@ Реклама. Основното правило за раздвижването на всеки форум. Пускайте линк, където се сетите, че имате регистрация, независимо дали има хора или не съвсем. Понякога и по замрелите места се връщат хора и преглеждат за нещо ново. Предлагайте по скайп, ако имате разни приятели, които се интересуват. И аз уж го правя, но една птичка пролет не прави, пък и в последно време не съм чак толкова активна на много места.
@ Масото. Ще се осъществи, когато се съберат достатъчно хора, разбира се, че да има успех. Но имам много идеи за едно такова събитие, така че когато му дойде времето, с радост ще предложа.
@ Конкурси. Не обичайните, ами нещо като за модератор, дизайнер и т.н. Неща, които да привлекат интереса на потребителите. Ще е по-добре ако се направят като някакъв вид състезание или игра. Нещо с условия, ако искате и с нива.
@ Забелязах, че има разни -А, клюкарки и т.н. Нямам нищо против, но вместо баналните имена може да се прекръстят на нещо ново. Освен това не ми се връзват съвсем -А и Клюкарката с идеята на форума. Защо примерно не се измисли някаква история. Може би вместо -А да се измисли нещо свързано с Клейва. Освен това може да тия профили да не бъдат статични, а да има възможност да се пише заедно с тях. Освен кънфешъните, разбира се. Някак си не виждам как те могат да се вържат.
Това е засега. Ако ми хрумне още нещо ще пиша пак.
@ Реклама. Основното правило за раздвижването на всеки форум. Пускайте линк, където се сетите, че имате регистрация, независимо дали има хора или не съвсем. Понякога и по замрелите места се връщат хора и преглеждат за нещо ново. Предлагайте по скайп, ако имате разни приятели, които се интересуват. И аз уж го правя, но една птичка пролет не прави, пък и в последно време не съм чак толкова активна на много места.
@ Масото. Ще се осъществи, когато се съберат достатъчно хора, разбира се, че да има успех. Но имам много идеи за едно такова събитие, така че когато му дойде времето, с радост ще предложа.
@ Конкурси. Не обичайните, ами нещо като за модератор, дизайнер и т.н. Неща, които да привлекат интереса на потребителите. Ще е по-добре ако се направят като някакъв вид състезание или игра. Нещо с условия, ако искате и с нива.
@ Забелязах, че има разни -А, клюкарки и т.н. Нямам нищо против, но вместо баналните имена може да се прекръстят на нещо ново. Освен това не ми се връзват съвсем -А и Клюкарката с идеята на форума. Защо примерно не се измисли някаква история. Може би вместо -А да се измисли нещо свързано с Клейва. Освен това може да тия профили да не бъдат статични, а да има възможност да се пише заедно с тях. Освен кънфешъните, разбира се. Някак си не виждам как те могат да се вържат.
Това е засега. Ако ми хрумне още нещо ще пиша пак.
Anthea.- Shadowhunter
- Брой мнения : 23
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Сря Юли 02, 2014 8:38 pm by Mara Dyer
» Търся си другарче за РП
Сря Юли 02, 2014 6:22 pm by Erin Walker
» She glows in the dark
Сря Юли 02, 2014 5:21 pm by Mara Dyer
» Запаси си лик
Сря Юли 02, 2014 5:05 pm by Mara Dyer
» Нашите приятели
Сря Юли 02, 2014 11:47 am by Noah Herondale
» Don't underestimate the allure of darkness. Even the purest hearts are drawn to it... Vol. 1
Вто Юли 01, 2014 9:52 pm by Mara Dyer
» Съобщения
Вто Юли 01, 2014 9:48 pm by Mara Dyer
» Пред портите
Вто Юли 01, 2014 9:01 pm by Mara Dyer
» Търси се всичко останало
Вто Юли 01, 2014 8:29 pm by Mara Dyer